Rezultatul concursului a întârziat să apară atunci când era termenul, adică la sfârșitul zilei de vineri. A fost afișat pe website-ul Ministerului Culturii în seara zilei de luni, 08.08.2016. Deși a fost formulată o contestație de Lila Passima, în calitate de candidat la acest concurs, răspunsul la acest demers legal nu a fost afișat și pe website, deși era absolut firesc să se facă acest lucru pentru a încredința pe cei interesați de acest concurs că avem de a face cu un minister care pune mare preț pe transparență în comunicare. A fost afișat doar tabelul cu notele intermediare și rezultatele finale ale concursului.

rezultat final concurs

Pentru ca toate demersurile noastre, atât cel legat de protestul MUZEU NU MOȘIE, cât și cele ce privesc concursul de proiecte de managementsă fie cunoscute de către toți cei interesați și să nu lase loc interpretărilor, facem publică contestația depusă pentru acest al doilea concurs și răspunsul primit de la Ministerul Culturii.

Contestatie_concurs_proiecte_management_MTR_Lila   Passima_resize-1

Contestatie_concurs_proiecte_management_MTR_Lila   Passima_resize-2

Contestatie_concurs_proiecte_management_MTR_Lila   Passima_resize-3

Contestatie_concurs_proiecte_management_MTR_Lila   Passima_resize-4

Contestatie_concurs_proiecte_management_MTR_Lila   Passima_resize-5

Contestatie_concurs_proiecte_management_MTR_Lila   Passima_resize-6

Contestatie_concurs_proiecte_management_MTR_Lila   Passima_resize-7

Contestatie_concurs_proiecte_management_MTR_Lila   Passima_resize-8

Contestatie_concurs_proiecte_management_MTR_Lila   Passima_resize-9

L

L2

L3

La întâlnirea de joi, 04.08.2016, pe care a avut-o cu personalul MNȚR ministrul Corina Șuteu a spus că legile sunt proaste. Așa este. La cât de proastă este în special Legea managementului în instituțiile de cultură, se presupune că tot ce guvernează această lege este un eșec. Este un efect logic. Prin urmare și acest concurs, cu tot cu rezultate și soluții la contestații, este un eșec.

Reclame